can't add the Tag

Usage of Control Panel, global settings, how to install new gadgets and plugins, user permissions, policies, anti-spam.

can't add the Tag

Postby hiraku » Sat Jun 28, 2014 9:02 am

Hi !
I have two problems.

1st,
I can't add the Tag correctly.
I moved Control Panel → Tags, and filled name, title ...
Nothing happened when I clicked the save button.
And reload the browser, tag with no name has been registered.

2nd,
As I changed the Admin Area Language from International English to Japanese, some labels were corrupt.
ex) Jaws 1.1.1: Control Panel -> Jaws 1.1.1: GLOBAL_CONTROLPANEL

What can I do for these matters?
Help me please.
-----
Jaws 1.1.1
xampp 1.8.3
windows7 x64 home
hiraku
 
Posts: 2
Joined: Sat Jun 28, 2014 7:54 am

Re: can't add the Tag

Postby afz » Sun Jun 29, 2014 5:21 am

Hi,
About language, Japanese translation not complete, if you can please complete it via Languages gadget, and send us, exported file.
About Tags: if you familiar with firebug plugin, please trace issue, but if you not, send me ftp/jaws user/password of your host, for me via p.m.
afz
 
Posts: 694
Joined: Sat Apr 12, 2008 1:46 am

Re: can't add the Tag

Postby hiraku » Fri Jul 04, 2014 6:39 am

afz wrote:Hi,
About language, Japanese translation not complete, if you can please complete it via Languages gadget, and send us, exported file.
About Tags: if you familiar with firebug plugin, please trace issue, but if you not, send me ftp/jaws user/password of your host, for me via p.m.


Thank you for reply.
I had installed Language gadget, and I know how to display (Japanese).
but, I copied original words/phrase to blank box for the time being. :p

I'm not familiar wtih firebug plugin, and I use Jaws on localhost.
so I can't send you user/password.

thank you again.
hiraku
 
Posts: 2
Joined: Sat Jun 28, 2014 7:54 am


Return to Control Panel

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron