problem to update static pages

Questions about Jaws Gadgets (Blog, Photo Organizer, Polls, Banners, etc)

problem to update static pages

Postby johl » Sat Oct 18, 2014 6:30 pm

Hi all!
I've got a new problem, that happen after update the php (and some others). Today i tried to update a static page and got this error.
The "Fast URL" also disappeared....and can't be added.

Code: Select all
Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 21 in /mnt/DATA/www/html/include/Jaws/Gadget/Model.php on line 194 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/DATA/www/html/include/Jaws/Gadget/Model.php:194) in /mnt/DATA/www/html/include/Jaws/PHPFunctions.php on line 373


Looking at the site, the pages is not able to be shown.
Code: Select all
Page not found
The requested page http://<my server>/index.php/pages/general/<page>.html could not be found, please contact the site administrator if you believe it should exist.


Any thoughts, tips or ideas?

Best J

php5-5.4.33_1
php5-<extensions and extras>-5.4.33_1
mysql-5.5.33
FreeBSD 9.2-RELEASE-p4
johl
 
Posts: 24
Joined: Mon Nov 22, 2010 7:53 am
Location: SWEDEN

Re: problem to update static pages

Postby johl » Sat Oct 18, 2014 6:42 pm

I found a little extra...

A added this in php.ini and now the page is saved, but the Fast URL can't be added and the page doesn't show in saite.

Code: Select all
output_buffering = On
johl
 
Posts: 24
Joined: Mon Nov 22, 2010 7:53 am
Location: SWEDEN

Re: problem to update static pages

Postby johl » Sat Oct 18, 2014 7:12 pm

Now there's problem with the blog....
Look how the site and page is named: index.php/blog/show/-233.html
Strange page-name....
This is over my head....
johl
 
Posts: 24
Joined: Mon Nov 22, 2010 7:53 am
Location: SWEDEN

Re: problem to update static pages

Postby johl » Sun Oct 19, 2014 6:55 am

I think there's some problem with Fast URL's.
johl
 
Posts: 24
Joined: Mon Nov 22, 2010 7:53 am
Location: SWEDEN

Re: problem to update static pages

Postby johl » Sat Oct 25, 2014 5:53 am

Updated PHP5 to x.34 and still the same problem when updating a static page. The Fast URL is deleted and can't be added. This time i'm getting this kind of error, when trying to show static page on site.
Code: Select all
Access Denied/Forbidden
You are not authorized to view this page.


The Blog gadget produce the same fast url, id for every new post.
index.php/blog/show/-233.html

The -233.html seems to be my issue on Blog.
johl
 
Posts: 24
Joined: Mon Nov 22, 2010 7:53 am
Location: SWEDEN

Re: problem to update static pages

Postby johl » Mon Oct 27, 2014 7:32 pm

Still no luck with my Blog gadget. It doesn't publish any blogs at all, just show previous errors and strange Fast URLs. Any one with tips or ideas?

Best J
johl
 
Posts: 24
Joined: Mon Nov 22, 2010 7:53 am
Location: SWEDEN

Re: problem to update static pages

Postby afz » Thu Nov 20, 2014 8:02 am

this issue fixed in version 1.2.0
afz
 
Posts: 694
Joined: Sat Apr 12, 2008 1:46 am

Re: problem to update static pages

Postby gdekeijzer » Sat Jan 31, 2015 1:08 pm

Ok, it is fixed in 1.2.0, but what IS the issue?

Now i can't update the site without doing some extra stuff inside the database itself.
1) update page
2) ERROR (leave this page)
3) Add 'fast_url' inside the database table.
4) fix...
gdekeijzer
 
Posts: 34
Joined: Tue Nov 04, 2008 2:00 pm

[FIXED] problem to update static pages

Postby gdekeijzer » Sat Jan 31, 2015 2:16 pm

Fixed it by changing the preg_replace string:

Change the file: include\Jaws\Gadget\Model.php
Line 191:
Code: Select all
array('#[^\p{L}[:digit:]_\.-\s]#u', '#[\s_-]#u', '#-+#u'),

Change to:
Code: Select all
array('#[^\p{L}[:digit:]_\.\-\s]#u', '#[\s_\-]#u', '#\-\+#u'),


Fast URL's are now generated correct again.
gdekeijzer
 
Posts: 34
Joined: Tue Nov 04, 2008 2:00 pm

Re: problem to update static pages

Postby AKoerselman » Sun May 31, 2015 10:28 am

Hello since this morning,
every static page which I am changing, has the problem the fast url is deleted and can't be set again.
Could you please repair this problem.
I do understand through this forum it has something to do with updates?

Thank you so much in advance!
AKoerselman
 
Posts: 7
Joined: Fri Apr 12, 2013 11:46 am

Next

Return to Gadgets

Who is online

Users browsing this forum: greriakib, MPoidoBob and 2 guests

cron