Blank screen after logging in to admin section

Discussion about advanced usage, web server stuff, proxies, etc.

Blank screen after logging in to admin section

Postby MacBryce » Tue Nov 02, 2010 7:42 am

Hi,

I've been running a JAWS site for quite some time and I'm happy with it, but I ran into a problem I can't fix.

I logged into the administration section of JAWS and all I got was a blank screen. No HTML source or anything.
I was hoping to get some assistance here. Does anybody have an idea of what went wrong?

Thanks in advance,

Bob
MacBryce
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 02, 2010 7:38 am

Re: Blank screen after logging in to admin section

Postby hayden » Mon Nov 08, 2010 12:23 am

maybe try clearing your cookies ?
hayden
 
Posts: 96
Joined: Wed Oct 22, 2008 12:17 pm
Location: Sydney, Australia

Re: Blank screen after logging in to admin section

Postby MacBryce » Mon Dec 06, 2010 7:34 pm

Thanks for the tip, but it didn't work. :-/

I figured out that there's a debug mode. Using it I got the following error:

Code: Select all
Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/user/bobdeschutter/www/digra/include/Jaws/Request.php on line 40

I'm going to look for an update somewhere that fixes that. If I don't reply here anymore, then I've found a solution.

I was hoping that there would be at least some support here, but Jaws doesn't seem like it's being used much (which is a shame).
MacBryce
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 02, 2010 7:38 am

Re: Blank screen after logging in to admin section

Postby afz » Mon Dec 06, 2010 9:44 pm

please your Jaws and PHP version?
afz
 
Posts: 694
Joined: Sat Apr 12, 2008 1:46 am

Re: Blank screen after logging in to admin section

Postby MacBryce » Mon Dec 06, 2010 9:50 pm

I've upgraded to the latest version and this seems to have solved the issue.

I realize now that I should have tried that earlier, but I wasn't willing to attempt it without some indication that it could work. It's a shame that nobody pointed it out but this will not stop me from using JAWS. I just love the application.
MacBryce
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 02, 2010 7:38 am

Re: Blank screen after logging in to admin section

Postby exceptionz » Tue Dec 07, 2010 11:48 am

Since the function "set_magic_quotes_runtime()" is depracted as of PHP 5.3, please
open include/Jaws/Request.php
find
Code: Select all
@set_magic_quotes_runtime(0);

replace it with
Code: Select all
ini_set("magic_quotes_runtime", 0);
... If you are running PHP 5.3 or greater, this should be the solution...
exceptionz
 
Posts: 101
Joined: Tue Nov 16, 2010 2:41 pm
Location: somewhere between / and /home/user/


Return to Advanced topics

Who is online

Users browsing this forum: accurbLusa and 1 guest

cron